PROFILUL COMPANIEI

S.C. E-P Rail S.R.L. este o companie din România cu capital social integral privat care are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de transport feroviar de mărfuri şi a serviciilor conexe transportului feroviar. Compania a fost înființată în anul 2013 și deține subfiliale în Slovacia, Slovenia, Ungaria, Austria și Germania.

E-P Rail asigură disponibilitate, profesionalism și încredere în relația cu partenerii săi, atât pentru transporturile interne, cât și cele externe pe infrastructura publică și privată din România. Calitatea serviciilor și flexibilitatea companiei ne conferă avantajul de a lua fața altor competitori pe piețele pe care activăm, în timp ce loialitatea față de client ne ghidează activitatea curentă.

Misiunea

Să oferim soluții eficiente și sigure pentru transporturile feroviare, având oferte competitive în raportul calitate – preț.

Promisiunea

  • Să oferim servicii de calitate, iar flexibilitatea companiei ne conferă avantajul de a lua fața altor competitori pe piețele pe care activăm, în timp ce loialitatea față de client ne ghidează activitatea curentă;
  • Să muncim din greu, cu seriozitate și perseverență, iar răsplata se va traduce prin mulțumirea clienților;
  • Să protejăm mediul conform ultimelor standarde din domeniu;
  • Să avem ca prioritate stabilirea de proceduri pentru siguranța în muncă;
  • Să respectăm cele mai înalte standarde din domeniu